Klanten

 • BMA en Axia®2.0, een originele wedstrijd

  BMA en Axia®2.0, een originele wedstrijd

  Door in Klanten print

  BMA Ergonomics is producent van de ergonomische Axia bureaustoel. Het bedrijf bestond in 2013 25 jaar en had een leuke wedstrijd bedacht. Klanten en leveranciers ontvingen een bouwpakket van een miniatuur Axia. De bedoeling was om het stoeltje in elkaar te zetten, het op een bijzondere manier te fotograferen en vervolgens op facebook te zetten.

  Al bijna twintig jaar

  Al bijna twintig jaar vertalen medewerkers van PassworD de meest uiteenlopende teksten voor BMA. Sinds een jaar of vier, vijf schrijven we  ook of we trainen de BMA-mensen zelf te schrijven. Een aantal van onze taalexperts zit op zo’n mooie Axia stoel. Jan-Maarten bijvoorbeeld, die vanwege zijn lengte een aangepaste stoel heeft. En Lloyd, die graag verkeerd zit en daarom een Smart Chair met sensoren in de zitting heeft gekregen. Zij zijn heel blij met hun stoel! En hun collega´s zijn jaloers …

  Like onze foto!

  Wij hadden geluk. Omdat we al zo lang een goede relatie hebben, kreeg iedereen bij Password zo´n grappig bouwpakketje. Daar zijn we enthousiast en creatief mee aan de slag gegaan. Omdat het bijna kersttijd was, maakten we een gezellige en toepasselijke kerstopstelling. Eentje voor PassworD text fusion en eentje voor PassworD brand fusion. Die plaatsten we op de facebookpagina van BMA Ergonomics.
  En nu is het hopen op flink wat likes. Want de foto die eind december 2013 de meeste likes heeft, wint een Axia® 2.0. En wij willen natuurlijk nóg zo’n slimme stoel op kantoor! Dus help ons en like onze foto´s op de facebookpagina van BMA.

  Co-auteur Joke Zwaal

  BMA Axia in kerstsfeer

  Deel dit!

  Paula Visser
  passie voor mensen | taal | innovatie | communicatie | ICT | teksten

Stuur een reactie

*


© Copyright PassworD text fusion